Home About Stuff Linky

cuti cuti malaysia ajew : AVANI Sepang Goldcoast..No 67,Jln Pantai Bagan Lalang,43950,Sungai Pelek ,Selangor.

assalamualaikum...
ish3..baru perasan lamanya tak singgah kat blog mommy nih..maklumlah..tunggu anak jew tolong jadi cro pilotnya..nak harapkan mommy..emmphh..berabuk camni la jadinya...
bukannnya apa...kekadang mommy ni bila balik dr kerja..alahaiiii...nampak bantal ajew..bung tergolek!!!uhh..senang2kan diri..manja2 kan body..
rasanya ada byk yg mommy nak cerita..tapi cerita lama..ahh..biarla ia berlalu..
Haa...ni mommy ada cerita yang terlatest..cerita mommy dapat undangan untuk sessi preview AVANI Sepang Goldcoast International Resort...yg bestnya bole dapat free gift penginapan di situ..voucer penginapan 2hari 1 mlm..sapa tak nak kan...Nah..tgk gambar ni nampak gah kan..sape tak teringin..kan
perrgghhh...yang view waktu siang..
dah tu..sebelum ni mommy dok intai dlm agoda..asiaroom..booking.com..bak kata semua dlm tenet ni  mommy explore nak dapatkan harga termurah utk check in sini...tapi..perrrgh..takjumpa weiii...walau offerpun masih mahal ler bagiku..
bagai org mengantuk disorongkan bantal ..pucuk dicita ulam mendatang!!!
mommy pun discus dgn daddy utk attend preview tu...anak2pun hepi ler sangat..

Perjalanan kami mengambil masa sejam 20minit dari kediaman kami di kajang..bila tiba di situ..kami diminta tunjukkan sms undangan preview tersebut..seterusnya kami dibawa menaiki buggi ke melawat villa villa di situ..teruja juga mommy dan anak2..badlishah..batrisyia dan badiuzzaman..they njoi its...


nampak gambar pun dah rasa teruja kan,,,
**google pic

ni villa famili yg di tunjukkan pada  mommy..canary villa (famili villa)

** google pic
daddy..sori ekk..mommy snap dari jauh jew..

bole  mancing cenggini..

dari pintu depan canary villa.

nak ambik byk pic..si kecik sorang ni sibuk jew dgn game..rebut2 tepon dari mommy..gantikan dgn yg lain dia nangisss..



mommy ila pun sempat gak possing hik3..

dipendekan cerita..preview ni dah berjaya menarik dan menawan hatiku...bak lagu cantik menarik tertarik kau memang the Boom..akhirnya..mommypun sain lah jadi membership of the resort..( for canary villa)
terfikir dihati mommy tentu ramai kawan yg ingin menginap di resort mewah bertaraf 5 bintang internasional ni..inginkan harga yang Menarik..Termurah paling Best and Cheapest...cari la mommy..ahaaa...ni nak promosi nih...ate, udah jadi member la katakan kata org perak...gerenti mommy berikan yang terbaik untuk rakan2 di sini..apa lagi kalo nak buat famili gathering...perrghh..best wa cakap lu..
Jangan lupa ya..sms mommy @ whatsapp mommy di talian 012 9279491...Sharing is caring..
next..mommy sendiri tgh cari tarikh yg sesuai nak bermalam di sini..so tunggu la yew..cuti sekolah ni dah bermacam program dah di atur..bye..


AVANI Sepang Goldcoast , best price, cheapest, member price.,  promosi termurah, murah , Golden Palm Tree Iconic Resort and Spa

16 ulasan:

idzwa kamaruddin berkata...

wahhh berminat ni...kalau duduk kat premeir traveller berapa ye 1 mlm? saya pernah menginap di ivory


ohh salam dari blog mia liana

Mommy ila berkata...

salam adzwa kamaruddin..ooo penah menginap diivory yew..membership mommy ila utk canary villa..ala2 ivory tu la jugak kan..rate membership utk famili villa(canary) tu mommy bg rm 550 jew..rasanya idzwa pun dpt compare harga dgn official rate dia kan..kalo minat sms atau whatsapp mommy ila yew.

Mia Liana berkata...

wahhh.. cantiknya tempat ni. boleh bercuti di sini nanti..

# terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

MyCherita berkata...

Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari segmen Nak URL Blog #5 by mialiana.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

^^eKaTiKaH^^ berkata...

bestnya dpt bercuti kat situ.... ^^

aRz MoHa berkata...

Wah bestnya. Honeymoon pun menarik huhu
BW dari blog Kak Mia dan follow sini
Avani ni belum sampai. tapi kedai ikan bakar berhampiran sini dah sampai :)

Mia Kassim berkata...

Cantiknya tempat ni....

Salam singgah dan follow :)

Dari segmen yang sama http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

Nor Salmi berkata...

Cantik.. sempat berangan sekejap..
Singgah dan follow dari segmen mialiana Nak URL Blog #5

ros_reeza berkata...

cantik sangat tempat ni. ada jugak teman Ros yang updated tentang tempat ni :)

Salam kenal.. Ros singgah dan follow sini, dari segmen Kak MIa..

Mommy ila berkata...

terima kasih atas kunjugan rakan2 blogger...tu la..mommy ila pun rasa tpt ni cantik...sama2 kita sharing experience yew..

Si Tracey berkata...

wow.. seriously cantik. Boleh mancing tak? uhuhu Nway datang sini BW untuk segmen mia liana

Montana berkata...

woww...seronoknya jalan2..ni gua dok pusing nibong tebai ja la hahahaha

Mommy ila berkata...

nak mancing,,katanya tak boleh..taaapiiii..seyes nak cakap ..ada jew org mancingggg..pe de hal kannn..

Mommy ila berkata...

mr montana...mommy ila dulu belajaq kat con penang..tapi nibung tebal tak pi pun padahal dekat ja masa tu..apa yg best situ..???

Montana berkata...

unik tempat dia nooo

Montana berkata...

ada la kedai pesyen pekan koboi lagu tu ja la