Home About Stuff Linky

2 hari 1 malam di avani sepang goldcoast -RM 600/night.(FAMILY VILLA)- memberpice IVC.. MURAH BUKAN???

      Assalamualaikum..hai kawan2 blogger..apa khabar? Dah lama mommy tak update blog ini..dah berhabuk dah...rakan2 semua sihat?
      Semenjak mommy moved tempat kerja yg baru...rasa masa itu terlalu berharga dari emas...bila pulang dari kerja alangkah indahnya dapat meluruskan badan...
     Kali ni mommy nak sharing 1st experience mommy first time check in di avani guna kemudahan  membership itu ari..mommy check in 18/12 aritu..




Mommy pergi 2 famili memandangkan mommy entitle famili villa la kan..campur anak branak- kami semua 11 org la gitu..Naik buggy sampai ke villa kami.
mommy dapat villa di trunk 4



beginilah villa kami..luas kan..ni ruang tamunya..

cukup ler untuk 2 famili

mommy dapat famili villa ada 2 double bed

lepas kami check in..apalagi..si kecil mommy pun dgn activitiy swimmingnye ler..
see..depa enjoy..

dok berendam sini ja udah berjam -jam

tak puas-puas

habis berendam..diaorg cycling pulakkk!!!
ishh3..enjoy betul..lama dah tak berbasikal

i
indahkan seneri ini..berbasikal free plak di sini..
mommy pun nak kayuh jugakkk!!! hihihi

Udah ngayuh basikal seharian...malamnya kami klua makan ikan bakar kat luar avani tu aje..byk pilihan kedai di situ..hargapun berpatutan dgn rasa..mommy pilih kedai yg area kat padang tu sbb ramai org makan situ..gerenti sedap kan..
lepas makan kami balik semula ke villa..dan potong kek hari jadi si kecil mommy..alahai gambarnya tidak mommy post kat sini sbb gelap sikit..yg penting dia dpt potong kek dgn senyum riangnya..
besoknya.. tak banyak aktiviti yg dibuat sbb kami nak check out dah..ank2 pergi swimming lagi and mommy konon2nya nak ke gym tapiii...emmmp..melekat jew kat tilam empuk dlm villa..

ok..next visit..mommy nak ke gym pulaakkk..tu gym..snap dari jauh jew.
kami check out 11.30pagi..
bye bye avani..panjang umur datang lagi..next kena check in 3hari 2mlm baru bole buat aktiviti lain..go-kart, kayak, flying fox..semua tak sempat..huhuhu..

ok..ada sesiapa nak pergi dgn memberprice IVC( Iconic Vacation Club) dengan harga yg  SANGAT MURAH UTK FAMILY VILLA ni bole roger mommy yew.. whatsaps aje 012 9279491 . Rezeki untuk dikongsi bersama..serius ni..ce pi survey mana2 website yg bole share harga TERMURAH mcm mommy bagi nih.. ce bagitau mommy yew..rasa2nya mommy tak jumpa lagi sbb untuk superior room atau premier type pun paling murah mommy jumpa rata2 org bagi harga RM 480 per night inikan pula famili villa... okey bye...

tag : member price, IVC ,Iconic Vacation Club, termurah, family villa , AVANI Sepang Goldcoast, best price, cheapest, Golden Palm Tree Iconic Resort and Spa, member price., murah, promosi termurah